Anonymous User
Login / Registration

Gastroenterologie
a hepatologie

Gastroenterology and Hepatology

Čes a Slov Gastroent a Hepatol 2007; 61(2): 109.

I. sympozium Společnosti pro probiotika a prebiotika

Jiří Nevoral Orcid.org  1, Vojtěch Rada2

+ Affiliation

Dne 18. října 2006 se konalo I. sympozium Společnosti pro probiotika a prebiotika. V první části sympozia byly předneseny odborné přednášky ve druhé se konala ustavující a volební schůze společnosti.

Společnost pro prebiotika a probiotika je multi-disciplinární sdružení pracovníků různých oborů, kteří se zabývají výzkumem a aplikací probiotik a prebiotik. Základní tematikou bude podpora základního a aplikovaného výzkumu probiotik a prebiotik, podpora postupů a produktů pro celkové zlepšení zdravotního stavu, prevenci a terapii chorob s použitím probiotik a prebiotik, odborné a edukační formy prezentace a komunikace s odbornou i laickou veřejností o významu probiotik a prebiotik pro zlepšení zdravotního stavu, prevenci a léčení chorob.

Při Společnosti pro probiotika a prebiotika byla současně založena Poradní komise pro průmyslové a obchodní společnosti.

Pokud máte o členství ve společnosti zájem, přihlaste se na adrese: Jana Vojtková, Pediatrická klinika FN Motol, V Úvalu 84, 150 06 Praha 5-Motol, tel: 224 432 000-1, fax: 224 432 020, e-mail: jana.vojtkova@lfmotol.cuni.cz

Za výbor Společnost pro probiotika a prebiotika
prof. MUDr. JiříNevoral, CSc, předseda
prof Ing. Vojtěch Rada, CSc, vědecký tajemník

To read this article in full, please register for free on this website.

Benefits for subscribers

Benefits for logged users

Credited self-teaching test